zaalvoetbaltoernooi voor jongeren

Het jongerenwerk van Stichting De Welle organiseert jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi in de gemeente Hellendoorn. Afgelopen jaren was dit een groot succes. Vorig jaar waren er veel verschillende teams waardoor het toernooi nog spannender werd. Jongeren mogen zich aanmelden met een team van minimaal vijf en maximaal acht personen. De inschrijfkosten bedragen 5 euro per team. Tijdens het toernooi zal er gestreden worden om de eerste, de tweede en de derde plaats. De winnaar ontvangt als prijs kaarten voor een eredivisie wedstrijd.

De zaal is op woensdag 28 december open vanaf 8.45 uur. Vanaf dan kunnen de jongeren zich klaar maken voor hun strijd. Deze activiteit wordt georganiseerd door Stichting De Welle in samenwerking met scholengemeenschap Reggesteyn. Inschrijven voor dit toernooi kan door een e-mail te sturen naar m.zink@stichtingdewelle.nl en je ontvangt daarna een inschrijfformulier. Inschrijven is mogelijk tot woensdag 14 december aanstaande.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.