Home / archiefcentraal / zaalkorfbalcompetitie weer van start

zaalkorfbalcompetitie weer van start

Voor de voorbereiding van de zaalcompetitie, die op 12 november start, speelde het eerste team van d’ Ommerdieck tegen NKC’51 uit Nijverdal. In deze competitie spelen deze teams ook tegen elkaar, zodat de krachten onderling konden meten.

In de basis stond Susan Mulder voor de zieke Gerja Krul. d’ Ommerdieck begon heel goed. Het was al snel 2-0 door doelpunten van Agnes Krul. Vlotte aanvallen werden opgezet, waaruit gescoord werd op het juiste moment, daardoor bouwde d’ Ommerdieck een voorsprong op van 5-3, maar NKC kwam terug en bracht de stand tot 6-6. Daarna drie doelpunten op rij van d’ Ommerdieck 9-6. NKC kwam weer terug tot 9-8. De ruststand was 11-9. In de tweede helft kon deze twee punten marge behouden blijven tot 15-13. NKC benutte een strafworp en bracht de stand op 15-14. De eindstand was 17-14.

Doelpuntenmakers Agnes Krul 8x, Miranda Huzen 3x, Carla Aalbers 2x, Martin Alteveer 2x

Robert Batterink en Susan Mulder. Volgens de korfballers waren in deze zaalcompetitie geen verrassende tegenstanders, omdat de tegenstanders al bekend zijn van de veldcompetities. Zaterdag 12 november speelt d’ Ommerdieck1 thuis in sporthal de Schakel in Nieuwleusen om 16.20 uur tegen Blauw Zwart uit Wierden.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.