workshops landstede welzijn lemelerveld

Woensdag 7 december geeft Landstede welzijn Lemelerveld de workshop feestelijke gerechten voor de kerstdagen en Oud en Nieuw. De maand december staat voor velen als de feestmaand met allerlei gezellige dagen en avonden. Naast de koffie/thee wordt er dan nogal eens wat extra’s gemaakt zoals gerechten en hapjes. Deze avond krijg je veel nieuwe tips voor een geslaagd diner of buffet. Er zijn al opgaven binnen maar er kunnen nog steeds deelnemers bij. Ook mannen zijn van harte welkom. De workshop duurt van 19.30 uur tot ongeveer 22.30 uur.

Een week later kun je een kerststuk maken onder leiding van Diny Laarman. Je wordt uitgenodigd hieraan deel te nemen. Vanaf 5 december staat er een voorbeeld in kulturhus De Mozaïek. De workshop begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Meedoen aan een van de workshops? Geef je op bij Landstede Lemelerveld, alleen op donderdag bij Willem Kip van 09.00 uur tot 15.00 uur, telefoon 0572-372299 of bij Gerda Koenjer, telefoon 0572-372391 of per mail wkip@landstede.nl of gerda@heinkoenjer.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.