Home / archiefcentraal / winterpret in slagharen

winterpret in slagharen

Het park is drie weekenden geheel in het teken van winterse sferen. Met een nieuwe IJsattractie, knapperende vuurtjes, kerstbomen, duizenden lichtjes, een sfeervolle kerstmarkt met talloze kraampjes en winterse activiteiten. Het park toont hiermee zijn veelzijdigheid op zowel de recreatieve als de zakelijke markt. De IJsacttractie is uniek want nooit tevoren werd een ijsbaan geïntegreerd met een FunSlide (ijsglijbaan), een FunTrack (ijspad) en een QuarterPipe (schans van ijs).

Kerstmarkt

De gezellige kerstmarkt bestaat uit een Noord- en een Zuidpool route, deze neemt de bezoeker mee door het pretpark en zal worden onderbroken bij alle favoriete attracties. De route eindigt bij de IJsattractie. Bij de kraampjes is een divers aanbod waaronder ook ambachtelijke producten. Denk aan gepofte kastanjes, kniepertjes en regionale kaas en worst, maar natuurlijk ook aan kerstcadeaus en kerstversiering. Er kan het hele weekend gebruik worden gemaakt van de 20 populairste attracties, entertainment en diverse restaurants. IJskoud Slagharen geeft de bezoekers de mogelijkheid Slagharen ook te ontdekken in de winter.

Zakelijk

IJskoud Slagharen biedt vele mogelijkheden voor bedrijven en groepen. Door de diverse locaties, thema’s en winterse aankleding is het de perfecte locatie voor een personeelsfeest, kerstborrel of eindejaarsevenement. Er kan gekozen worden voor een specifiek arrangement, of een bijeenkomst speciaal naar de wensen van het bedrijf.

Blijven slapen kan ook

Een weekend winterpret is al te boeken vanaf 99 euro. Kijk voor de laatste aanbiedingen van de winterlodges Arizona, Yellowstone en Nevada op de website. De lodges zijn van alle warme gemakken voorzien.

Kijk voor meer informatie op www.slagharen.com

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.