Home / archiefcentraal / winst voor dames flash

winst voor dames flash

De pass kwam goed aan bij de spelverdeelster, waardoor er gescoord kon worden door de dames. De eerste set werd dan ook gewonnen met 25 – 19. Vol goede moed begonnen de dames dan ook aan de tweede set. Door goed te spelen aan beide kanten, gingen beide teams gelijk op. Maar het was Flash die weer aan het langste eind trok, het werd 25 – 23.

De derde set was het Dalen dat sterker begon. Zij wisten te scoren en de dames van Flash maakten onnodige fouten. Flash begon deze set gelijk met een 6 – 0 achterstand. Deze achterstand wisten de dames helaas niet meer in te halen, maar toch kwamen ze dichtbij. Dalen was in deze set net iets sterker en de dames van Flash verloren deze set dan ook met een stand van 27 – 25.

Flash wist dat er punten te halen viel in deze wedstrijd en hervatte zich weer in de vierde set. Aanvallend werd er op alle posities gescoord, waardoor de vierde set gewonnen werd met 25 – 20. Al met al een prima 3 – 1 overwinning voor de dames van Flash. Aankomende zaterdag spelen zij om 17:30 weer een thuiswedstrijd, tegen Donitas dames 4.

Lees ook

Heskamp en Hogenkamp ook volgend seizoen verbonden aan FC Ommen

OMMEN – Yves Heskamp en Hermen Hogenkamp blijven ook in het seizoen 2022/2023 verbonden aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.