Home / archiefcentraal / winnaar veiligheidsdag bij autobedrijf bouwman

winnaar veiligheidsdag bij autobedrijf bouwman

De Citroën veiligheidsdag wordt jaarlijks gehouden, hier worden de auto’s gecontroleerd op 13 belangrijke veiligheidspunten. Voor de veiligheid is het belangrijk dat de auto gecontroleerd is maar ook dat de bestuurder alert en snel kan inspelen op het verkeer. Er was deze dag daarom een rijsimulator aanwezig, dit was dan ook een extra reden om deel te nemen aan de Citroën veiligheidsdag 2011. De mensen van Veilig Verkeer Nederland konden uiteraard alles vertellen over de veiligheid in het verkeer.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.