Home / archiefcentraal / weer vele kinderharten vervuld in ommen

weer vele kinderharten vervuld in ommen

De Stadsdichter van Ommen hielp de Sint met het dichten uit de brand. Pieten waren druk bezig in het centrum van Ommen met het chocolalalettterspel. In de etalage van de winkels Ommen hingen chocoladeletters waar kinderen een mooi lang woord van konden maken. Naar aanleiding van dit spel verblijdde de Sinterklaas vele kinderen met een prijs. Deze werd door de beste man persoonlijk bij de kinderen thuis uitgereikt. Het eerste bezoek was bij Marit Mellema. En vele volgden daarna. Al met al weer een zeer geslaagde middag, volgens de Sint.

De slaapkamer van sinterklaas in op zaterdag 3 december geopend van 14.00 tot 16.00 uur, je kan dan nog je verlanglijstje of tekening brengen en ook dan wordt er weer een spel gespeeld waar mooie prijzen mee te winnen zijn.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.