week van de mediawijsheid

Tijdens de week van de mediawijsheid kun je twee maal terecht in de bibliotheek voor de nieuweste ontwikkeling op mediagebied. Jonathan Belling komt woensdagavond 23 november van 18.30 uur tot 20.00 uur naar de bibliotheek van Dalfsen om kinderen allerlei leuke mogelijkheden te tonen met betrekking tot de Wii, het bekende videospelsysteem. Hij demonstreert de nieuwste spellen. Speel je mee?

Jan te Bokkel geeft uitleg over het lezen van e-books (electronische boeken) op een e-reader (scherm).

Er zijn diverse e-readers en een Ipad aanwezig om te bekijken en uit te proberen. Hij komt donderdagmiddag 24 november naar Dalfsen en vrijdagmiddag 25 november naar Nieuwleusen. Op beide dagen van 14.30 tot 16.30 uur. De toegang is op alle dagen gratis en iedereen is van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.