Home / archiefcentraal / wedstrijd van de week nieuwleusen ozc

wedstrijd van de week nieuwleusen ozc

Hans Roeland (trainer Nieuwleusen) en Jeroen Booijink (trainer OZC) zijn in het dagelijks leven collega’s. Zaterdagavond hebben ze een etentje van hun werk, maar eerder op de dag moet er nog een wedstrijd gespeeld worden tussen Nieuwleusen en OZC. Wie van de twee zaterdagavond het hoogste woord heeft moet nog blijken.

OZC staat op de achtste plaats met tien punten en Nieuwleusen heeft na een moeizame start acht punten. De laatste twee wedstrijden werden gewonnen en dat geeft vertrouwen. Bij OZC ging het zaterdag gelukkig ook weer goed en over werklust hebben beide trainers niet te klagen.

De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark het Klaverblad in Nieuwleusen en begint om 14.30 uur. OZC zal bij winst verder uit de gevarenzone verdwijnen, terwijl Nieuwleusen dat ook wil. We zullen zien. Doe maar een gokje op de uitslag.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zaterdag 12 november 14.30 uur zijn geldig.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.