wedstrijd van de week dalfsen usv

De teams treffen elkaar zondag om 14.00 uur op sportpark Gerner in Dalfsen. Inzet: De koppositie in de Vijfde Klasse H. USV was het afgelopen weekend vrij, Dalfsen won met 1-3 in en van Nieuw Heeten. Zorgelijker was de situatie van Erik Koedijk en Pascal Roelofs, die met zware blessures naar de kant en zelfs naar het ziekenhuis moesten. Deze week zal blijken of ze er dit weekend bij kunnen zijn.

USV speelt de laatste weken goed en als de stand van de wedstrijd tegen SDOL (laatste 35 minuten moeten nog gespeeld worden) zo blijft, dan kan het zondag een belangrijke stap zetten. Dan kan het zo maar Dalfsen op zes punten zetten. Dus Dalfsen zal er alles aan moeten doen om de punten in eigen huis te houden. Geen gemakkelijke opgave tegen het team van Rick Timmerman, die er net als Remco Hultink al zes in heeft liggen.

Meedoen aan de Wedstrijd van de Week? Geef hier in een korte reactie aan wat jij denkt wat de uitslag wordt van het duel. Slechts één uitslag per persoon of per e-mailadres! Alleen met een goed voorspelde uitslag kom je in aanmerking voor de speciale voetbal. Een afgelasting voorspellen heeft geen zin. Bij meerdere goede voorspellingen wordt de winnaar geloot.

Alleen inzendingen tot zondag 6 november 14.00 uur zijn geldig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.