Home / archiefcentraal / vrijwilligers mariaborch ontvangen 500 euro

vrijwilligers mariaborch ontvangen 500 euro

ertus Hofsink naar geldschieters die het gat in de begroting willen dichten. In Stichting SJAM (Stichting Jeugdactiviteiten Mariënberg) vond men een gulle sponsor die graag een bedrag van 500 euro beschikbaar wilde stellen voor het project die de geschiedenis van Mariënberg weer in het heden nestelt.

Op 18 november was de officiële overhandiging. Na een lekkere kop koffie bij Binnenmars verhuisde het hele gezelschap na de kruising bij de Hardenbergweg/Nieuweweg en boden penningmeester Robert Bouwhuis en bestuurslid Eric Binnenmars symbolisch de cheque aan de heren Bertus Hofsink en Freek van de Berg.

In de korte periode dat Hut Mariaborch terug op de oude grond staat is haar bestaansrecht al bewezen. Vele toeristen maar ook (oud)- Mariënbergers hebben al een bezoekje gebracht aan de rijke geschiedenis van het dorpje onder de rook van Hardenberg. Tevens zijn er plannen om in 2014 feestelijk stil te staan bij het feit dat 500 jaar geleden de wijdingsteen werd geplaatst in de kapel van broeder Johan Clemme.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.