Home / archiefcentraal / volco zakt door het ijs

volco zakt door het ijs

Een flinke kater derhalve voor Volco die dacht met een overwinning in het Groningse definitief aansluiting met de top van de ranglijst te kunnen bewerkstelligen. Maar Volco heeft het blijkbaar niet in de Groninger Struikhal. Van de voorgaande acht ontmoetingen tegen willekeurige tegenstanders gingen er zes verloren en dit seizoen moet de ploeg van Jolanda Logtenberg en Frank Wesselink nog een keer naar de Struikhal. Door deze nederlaag zakt de ploeg weer naar een zesde plaats op de ranglijst met 17 punten uit 7 wedstrijden.

Zaterdag 12 november gaat Volco op bezoek bij titelkandidaat de Meeuwen. En tegen de ploeg uit Zuidhorn spreken de statistieken wel in het voordeel van Volco. Maar in het verleden behaalde resultaten zijn nu eenmaal geen garanties voor de toekomst en dus zal de ploeg uit Ommen uit een heel ander vaatje moeten tappen om de winst mee naar Ommen te nemen. De wedstrijd tegen de Meeuwen wordt gespeeld in de Bokkediek in Grijpskerk en begint om 18.30 uur.

Donitas 4 – Volco 1 4-0 25-19, 25-23, 25-23, 25-15

Lees ook

Voetbal regio Dalfsen

DALFSEN – Het is voor alle clubs even afwachten hoe het programma er voor de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.