Home / archiefcentraal / volco laat de meeuwen ontsnappen

volco laat de meeuwen ontsnappen

Het waren de Meeuwen die ver in de barrage de beslissende bal op de grond wisten te krijgen en met 33-31 de voorspong in sets mochten koesteren. De tweede set werd vervolgens door de Ommer ploeg als gevolg van wat persoonlijke foutjes ingeleverd met 25-13, maar in de daaropvolgende set was het weer billenknijpen en tandenknarsen langs de kant, op de tribune en op het veld.

Ervaring en wat lepe balletjes bracht het team uit Grijpskerk ook winst in de derde set (25-22). Volco dat op dat moment al veel meer verdiende dan alleen lof voor het vertoonde spel, werd beloond voor deze inzet. In de vierde set waar de teams elkaar weer geen duimbreedte gaven is het de ploeg van Frank Wesselink die de beslissing kon forceren en via 26-28 toch haar dik verdiende punt in de wacht sleepte.

De komende weken is er even geen competitieverplichting. Woensdag 30 november wacht er wel een bekerwedstrijd in Gieten. Vc Oostermoer is dan in de derde ronde de tegenstander. Meer informatie over Volco is te vinden op www.volco-ommen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.