Home / archiefcentraal / verslag geneeswijzerbeurs

verslag geneeswijzerbeurs

Doel was om de consument in eigen omgeving kennis te laten maken met alternatieven op de reguliere geneeskunde. Wij leven in een tijd waarin alles steeds sneller gaat. Dagelijks komen duizenden indrukken en prikkels voorbij die verwerkt moeten worden door lichaam en geest. Ieder heeft unieke kwaliteiten met specifieke vragen of problemen in relatie tot gezondheid, daar bood deze beurs uitkomst in. Er waren diverse therapieën zoals Stertherapie, deze is vooral ontspannend en geeft verlichting bij klachten ( www.HeelAnders.nl ).

Met het vingerlabyrint van John Musterd zijn problemen en processen snel inzichtelijk te maken en te leren begrijpen. Met radionica, test de computer en de MARS-3, de energie van een mens of dier waardoor inzicht gegeven wordt waar of waardoor een lichaam uit balans is (Greetje van Spijker). Hartcoherentie is een nieuwe methode ter voorkoming en genezing van hart- en vaatziekten (Natalie Fillet & Alice van den Berg). De helende energie van Geert Gerrits wordt extra gevoed door de bewustwording die hij mee kan en mag geven aan zijn cliënten. Jitske de Boer paste miniconsulten Iriscopie, Oogdiagnostiek, toe die informatie geeft over gezondheid, storingen en (toekomstige) ziekten.

Er waren diverse interessante lezingen en introductieworkshops: Het neutraliseren van ziekmakende straling in woning, kantoor en/of stal door Jos Wippert; Lezing Hypnotherapie en het Prikkelbare Darm Syndroom ( www.Regain.nl ); Lezing over Ziekte en Vaccinatie ( www.StyleofMind.nl ); Demonstratie / Lezing Touch of Matrix door Günther de Jong; Biophotonentherapie (therapie met licht) door Bea en Hans Schokker.

Therapeuten gaven uitleg over kindercoaching en het belang van homeopathie voor kinderen. Ook kon je er terecht als je dier niet gezond is of niet lekker in zijn of haar vel zit. Diverse producten die bijdragen aan een gezonder lichaam konden worden uitgeprobeerd of geproefd: Natuurlijke chocola; HAVVN (glutenvrij, vegetarisch en 100% natuurlijk); textiel van Bamboe (Alleen van ons); wonderproduct voor (bijna) alle kwaaltjes Centella Crème en Centella Capsules voor verbeteren van de bloedcirculatie en het immuunsysteem ( www.Carezaam.nl ).

Back to basic en Natuurlijk Eenvoudig (Herbora Kruidengeneeskunst), Het Belgische Just, verzorgingsproducten op basis van kruiden en aromatherapie, Uitgeverij Panta Rhei gespecialiseerd in esoterie, gezondheid, opvoeding, oosterse filosofie zorgden mede voor een breed aanbod op de beurs.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.