verkiezing voetbalclub van het jaar

Iedereen kan tot 22 december via www.voetbalclubvanhetjaar.nl een stem uitbrengen op een voetbalclub uit Dalfsen. Bij het uitbrengen van een stem maakt men direct kans op 1 van de 4 volledig verzorgde reizen naar een wedstrijd in de Premier League en een iPad2.

Bij het stemmen kun je cijfers geven voor sfeer, accommodatie, bestuur/organisatie en spelopvatting van de club. Er kan op alle voetbalclubs in Nederland worden gestemd. Er wordt onderscheid gemaakt in drie categorie├źn: amateurclubs, topklassers en betaald voetbal organisaties. De voetbalclubs in Dalfsen dingen ook mee naar de provincie award.

Amateurclubs hebben minimaal 100 stemmen nodig om een prijs te kunnen winnen, topklassers 200 stemmen en profclubs 500 stemmen. Voor iedere stem keren de sponsors van deze verkiezing 5 eurocent uit aan een goed doel naar keuze. Iedereen die stemt kan kiezen uit de volgende drie goede doelen: de Johan Cruyff Foundation, Stichting Spieren voor Spieren en de Dirk Kuyt Foundation. De sponsors van de verkiezing zijn DFSD Seaways, Drukwerkdeal en Teamwear.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.