veel talent audities beerze bulten musical academie

In verband met de herfstvakantie waren diverse kinderen helaas niet in de gelegenheid om auditie te komen doen. Daarom is besloten tot een extra auditieronde op zaterdagochtend 5 november vanaf 11.00 uur. Kinderen die zich nog niet eerder hebben opgegeven kunnen hier ook nog aan meedoen. Voor een evenwicht in de cast worden vooral jongens gevraagd om te komen auditeren.

Beerze Bulten Musical Academie

In samenwerking met Theater de Voorveghter in Hardenberg is Beerze Bulten op zoek naar theatertalent in het Vechtdal. Dit najaar krijgen 24 kinderen van 10 tot en met 18 jaar de kans om mee te doen aan de nieuw opgerichte Beerze Bulten Musical Academie. In twee groepen gaan deze kinderen de komende maanden aan de slag om een echte musical in te studeren. Op die manier proberen Beerze Bulten en Theater de Voorveghter talent uit de regio te ontdekken en kinderen kennis te laten maken met theater. De première van de musical zal begin 2012 in Theater de Voorveghter plaatsvinden.

De Beerze Bulten Musical Academie zal geleid worden door theaterdocent Rozemarijn Platenkamp. Tijdens de repetitieperiode zullen gastlessen verzorgd worden door Mark Haayema en Abke Bruins. De Beerze Bulten Musical Academie is geschikt voor kinderen in de leeftijdsklasse van 10 tot 18 jaar. Meer informatie is beschikbaar op www.beerzebulten.nl/musicalacademie of men kan contact opnemen met de receptie van Beerze Bulten (0523-251398). Hier kan men zich ook aanmelden voor de audities.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.