vechtdal clubs weinig succesvol dit weekend

Erg veel punten haalden de Vechtdal clubs deze zaterdag niet binnen. Volgens Alfred Dorgelo was het bij Mariënberg een drama pot. Rolf Hofsink maakte dan wel zijn tiende doelpunt van dit seizoen maar meer dan 2-2 leverde het niet op. Nieuwleusen was ook niet echt blij met het éne puntje tegen Den Ham want de gelijkmaker werd in blessuretijd gemaakt via een eigen doelpunt van Martin Jansen. Erg sneu dus. OZC was nog niet wakker, want binnen een minuut stond het al achter tegen Vroomhoopse Boys. Na zeven minuten was het al 0-2, zodat OZC werd achter de feiten aanliep. Na rust probeerde de ploeg van Jeroen Booijink van alles maar niks lukte. Vlak voor tijd werd het zelfs nog 0-3. ASC’62 keerde ook terug met een 3-0 nederlaag bij AVW. Hier werd de wedstrijd ook in een paar minuten beslist. Tussen de 20ste en 22ste minuut scoorde AVW twee keer en was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Lemele had ook zijn dag niet. Volgens Henri Holsappel was Lemele niet veel minder maar vielen de doelpunten een beetje ongelukkig. ,, Het was spijkerhard, met veel gele kaarten en een wazige leiding. Zij maakten echter de doelpunten en wij niet. Het was wel behoorlijk geflatteerd”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.