Home / archiefcentraal / vakantie en vrije tijdsmarkt

vakantie en vrije tijdsmarkt

De markt biedt informatie voor jong en oud op gebied van vakantie, vrije tijd en sport, logeermogelijkheden en buitenschoolse opvang. De markt is bedoeld voor mensen met een lichamelijke, verstandelijke beperking en chronisch zieken. Ook voor jongeren die moeite hebben met leren en verder voor iedereen die het leuk vindt deze markt te bezoeken.

Vakantiemogelijkheden voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking en/of verstandelijke beperking? Er zijn groeps-, individuele en gezinsreizen. Je kunt hierbij aangeven of je veel of weinig begeleiding nodig hebt. Kortom: vakantie met zorgbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Is er sprake van een visuele beperking of een stoornis in het autistisch spectrum? Ook voor hen volop mogelijkheden. Gelukkig zijn er ook steeds meer reisorganisaties, die zich richten zich op chronisch zieken. Aangepaste bungalows en 24 uurs zorg behoort tot de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar vrijetijdsbesteding? Maak kennis met G-voetbal van voetbalvereniging DES, het sportmobielproject; een gelegenheid om kinderen met elkaar in eigen buurt te laten spelen, wasschilderen, stijldansen en nog veel meer. U kunt lekkere hapjes proeven tijdens de demonstratie van de kookclub en de CliniClowns van Ronald McDonald’s showen hun ballonkunsten. Bij verschillende stands van (zorg) organisaties vindt u informatie over logeren/ buitenschoolse opvang en kunt u leuke dingen kopen die tijdens de dagbesteding zijn gemaakt.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.