uitvoering gymnastiekvereniging fit

Onder grote publieke belangstelling hebben alle leden van FIT hun beste beentje voor gezet.

Het thema dit jaar was Glitter en Glamour. De leden hadden zichtbaar hun best gedaan om zich te kleden naar het thema. Voorzitter Hendrik van Luinen memoreerde aan het feit dat FIT dit jaar haar zestigjarig jubileum vierde. De vereniging is nog springlevend gezien het aantal jeugdige leden maar moet ondanks dat toch een teruggang van het leden aantal accepteren.

De onderwerpen van de verschillende groepen waar zeer divers. Zo waren de kinderen van de jongste groepen verkleed als heuse circusartiesten. Verder waren er prinsessen en acrobaten te zien. Ook werd het discotijdperk uitgebeeld met prachtige kleding en geweldige sprongen. Na de pauze was het de beurt aan een aantal diva’s en werd een uitstapje gemaakt naar de jaren ‘70 van de vorige eeuw en werd de film Grease nog eens dunnetjes overgedaan. De Toppers ontbraken deze avond niet. Zoals gewoonlijk sloot de 35+ groep de avond.

Het bestuur en haar leidsters, Kirny Tensen en Ellen Morrenhof, kijken terug op een prachtige avond waar het publiek zichtbaar van heeft genoten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.