Home / archiefcentraal / uitvaartbeurs trekt veel bezoekers

uitvaartbeurs trekt veel bezoekers

Meer dan driehonderd belangstellenden bezochten de uitvaartbeurs die Rina Uulders in het weekend van 12 en 13 november in de Lindenberg in Ommen heeft gehouden. “Ik had een man of 50 verwacht, maar er kwamen er 300. Dat vond ik heel bijzonder. Het leeft dus echt”, aldus de onderneemster. “Het was een informatieve beurs en veel mensen kwam al met een vragenlijstje binnen. Er werden veel vragen gesteld over het balsemen en over de prijs van een uitvaart, zeker naar aanleiding van de berichten op SBS 6. Ook de wensenformulieren waren erg in trek.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.