uitslag recreanten tafeltennistoernooi

Woensdag was het jaarlijkse recreanten snerttoernooi, dat de tafeltennisvereniging DTV’84 al meer dan 25 jaar organiseert. De deelnemers uit Kampen, Ens en Emmeloord kwamen om 9.00 uur binnen en de begroeting van alle oude bekenden was hartelijk. Onder het genot van koffie/thee en koek werd er bijgepraat. Tegen half tien zocht men de tafels op en kon het toernooi beginnen. In 7 poules stond het plezier voorop maar men knokte voor elk puntje want er was een prijsje te winnen gesponsord door de C1000.

Winnaars waren: Poule A Henda Boerman van Smash In, poule B Thea van der Maaten (DTV’84), poule C Luuk van der Maaten (DTV’84), poule D Wilma Zwakenberg (DTV’84), poule E Klaas Smant (Smash In) en poule F Henk Simonse (DTV’84). Belangstellenden zijn elke woensdagmorgen tussen 9.00 uur tot 12.00 uur van welkom. Zonder verplichting mag men 4 weken mee doen. Informatie op telefoonnummer 0529-432375.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.