Home / archiefcentraal / tropical the reunion

tropical the reunion

Voor iedereen met goede herinneringen aan de 80’s en 90’s én aan de Ommer discotheek Tropical, organiseert JCI Vechtdal het muzikale evenement Tropical ‘The Reunion’. Eén avondje helemaal weer losgaan en samen met vrienden van vroeger en nu, teruggaan in de tijd, dat is het doel van deze Reunion. Het feest wordt gehouden op 18 november in de Breakaway (het vroegere Tropical) aan de Varsenerpoort 27 in Ommen. Aanvang 22.00 uur tot 2.00 uur. Kaarten zijn te koop via info@vanschieagenturen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.