Home / archiefcentraal / trio the french connection excelleert in jazzclub

trio the french connection excelleert in jazzclub

Zo was er voor de toehoorders ‘elck wat wils’. Het aanwezige publiek werd steeds enthousiaster wat enorm positief werkte op de prestaties van de solisten, waarbij zeker zanger /gitarist Melvin van Eldik als entertainer en gangmaker van dit trio opviel. De muzikale prestaties, balans en speelniveau van dit trio was hoog en en zorgde voor een kwalitatief zeer goede en aangenaam onderhoudende jazzmatinee. Veel applaus was dan ook de beloning voor deze bevlogen muzikanten. Het volgende matinee van JazzClub Hardenberg is volgend jaar op 22 januari 2012 met als muzikale gasten de Bebop band She Bop uit Kampen met zangeres Linda Westera.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.