themabijeenkomst voor mantelzorgers

Het thema is ‘Hoe word ik gehoord als mantelzorger?’. De bijeenkomst vindt plaats in ‘Het Pluspunt Dalfsen’, Pleijendal 89, 7722 DW in Dalfsen en duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur. Voor meer informatie: telefoon 0900 8662 (lokaal tarief) of per mail via steunpuntmantelzorg@carinova.nl. Ook kun je contact opnemen met Annie Bos – v/d Hoogen van de lokale werkgroep Mantelzorg via (0529) 434317. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

De avond staat in het teken van ‘Hoe word ik gehoord als mantelzorger?’. Mantelzorger zijn is mooi, je doet het graag, maar het kan ook heel zwaar zijn. Bij wie kun je terecht? Is het belangrijk om ervaringen te delen? Wie kan je de weg wijzen? Op deze vragen zal deze avond worden ingegaan. Uiteraard is er ruim gelegenheid voor het stellen van andere vragen met betrekking tot mantelzorg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.