Home / archiefcentraal / terugblik kinderplaybackshow

terugblik kinderplaybackshow

De kinderplaybackshow op zaterdag 5 november bij Takens in Balkbrug is succesvol gebleken . De organisatie spreekt van een gezellige en toch ook best spannende middag. “Veel kinderen zaten gezellig mee te klappen in het publiek, en ook veel papa’s en mama’s, opa’s en oma’s kwamen kijken. De begin-jingle speciaal voor de playbackshow gemaakt door Richard Schipper, de presentator van deze middag, bezorgde ons kippevel.”

Op een echt podium optreden werd opgetreden, met geluid en licht dat verzorgd werd door Takens. In de pauze zong kinderkoor Kids-Cream. De jury had het zwaar. Badmeester Gradus, juf Mirjam en voetbalkenner Arjen hebben de prijswinaars bekend gemaakt, nadat iedereen een welverdiende medaille had gekregen.

De 1e prijs van de groepen 3-5 ging naar: Leonie Willems, Yara Schipper, Tessa Klok – Kathy Perry. De 1e prijs van de groepen 6-8 ging naar Karlijn Dragt, Laura Neerhof, Rachel Courtz, Julia Liefers, Sharon Buursema – High school musical.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.