tenor reza bij zingen onder de peperbus

Reza Ranjazmay is geboren in 1973 in Tabriz, in Noordwest Iran en woont sinds 2000 in Nederland. Hij is van nature begenadigd met een volle zangstem, een zogeheten spinto-tenor. Hij heeft een klassieke scholing gehad aan het Conservatorium van Zwolle en richt zich nu op een carrière in de opera.

Natuurlijk doen de mensen van het eerste uur ook mee, het Projectkoor onder leiding van Jenny van Ark, Wilco Veldkamp op piano en Meindert de Jong op het orgel. Dominee Hans van Ark zal een meditatie houden over het thema “Wachten en verwachten”, want die zondag is de eerste zondag van advent. Advent betekent verwachten. Advent loopt uit op kerst. Wat verwacht jij van het kerstfeest? De deuren gaan om 16.00 uur open en het inzingen begint omstreeks 16.20 uur. Meer info op www.zingenonderdepeperbus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.