teleurstellend gelijkspel marienberg 2 2

Sinterklaas is nu in het land, Kerst komt er voorzichtg aan maar de Pieken en vooral Dalen (enne…. dan hebben wij het niet over Centerparcs of de plaatselijke voetbaltrots) is al maandenlang schering en inslag op het Westerpark.

Nu werd er vol verwachting uitgekeken naar de streekderby waar Lutten geslachtofferd diende te worden. Het voorgerecht was al geserveerd in de vorm van Spaghetti met lekkere rode gehaktsaus.

Maar het uitbuiken deed de selectie van Mariënberg wel in de eerste helft. Neuh, echt genieten deed je nou niet bepaald als trouwe supporter van het roodzwarte hart.

Het ‘pumpen’ zal zaterdagavond wel gebeurd zijn in de Evenementenhal, maar dit terzijde.

Pas na 17 minuten moest doelman Stefan Schlepers van onze gasten in actie komen, hij raapte eenvoudig de poging van Theo de Lange op.

Geheel ‘Out of the Blue’ kwam Lutten op voorsprong. Halfslachtig ingrijpen bracht Lutten in de zestien. Niemand greep in, drie verdedigers wreven de slaap uit hun ogen terwijl Camiel Slot simpel de 0-1 binnentikte. Vlak voor rust hadden Niek Noeverman en Theo de Lange de gelijkmaker op de schoen. Noeverman schoot in de lucht en de Lange vond wederom Schlepers op zijn weg. De thee stond al in de kleedkamers te wachten, Lutten dacht te gaan rusten met een 0-1 voorsprong maar tegen de streep van Marcel Bolks was geen kruid gewassen, 1-1.

Na rust leek Mariënberg het gaspedaal te hebben ingetrapt. In de beste 10 minuten van deze wedstrijd gingen ze even los. Vijf dikke kansen echter de oogst was magertjes, maar 1 doelpuntje.

Rolf Hofsink soleerde langs 5 Luttenaren en schoot beheerst de 2-1 binnen.

Iedereen dacht dat het wel goed zou komen. Zowel het publiek als de spelers binnen de kalklijnen.

‘Whisful Thinking’, Mariënberg schakelde teveel tanden terug en Lutten kwam al snel langszij toen zij handig de buitenspelval wisten te omzeilen. Wederom de zoon van de voorzitter was scherprechter (2-2).

Zowel Lutten als Mariënberg claimde in de slotfase nog een penalty maar scheidsrechter Gerard Hilhorst uit de Achterhoek wuifde beide gevallen terecht weg. Hopen dat Sinterklaas nog wat leuks uit zijn zak tovert.

Opstelling: Jelle Brinks, Michael Zweers, Arjan Peters, Han Bouwhuis, Erik Huibers, Niek Noeverman, Arjan Bolks (63. Kris Noeverman), Marcel Bolks, Ruud Buitenhuis, Rolf Hofsink, Theo de Lange.

Man van de Wedstrijd: Niek Noeverman.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.