t olde stadhuus serveert puur menu

In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan heerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk, ambassadeur van de Puur Restaurant Week. Deze week wordt georganiseerd door Puur! uit eten: dé duurzame culinaire gids, Stichting Max Havelaar: het keurmerk voor Fairtrade en MSC: de organisatie voor duurzame visserij.

Hoe kun je een Puur Menu reserveren? Via www.puurrestaurantweek.nl vind je een restaurant bij jou in de buurt, elke chefkok stelt een eigen Puur Menu samen. Reserveer via Bistro ’t Olde Stadhuus telefoon: 0529-463728 of info@oldestadhuus.nl. Meer informatie op www.puurrestaurantweek.nl