t asje groeit uit jasje

Restaurant Auberge ’t Asje start begin volgend jaar met de bouw van een nieuw restaurant. Dit hebben de eigenaren Lianne en Bennie Buitenhuis onlangs bekend gemaakt aan hun gasten tijdens het speciale wijn- en spijsdiner.

‘Het is tijd om onze vleugels uit te slaan’ vertelde Lianne Buitenhuis, ‘omdat het Asje letterlijk uit haar jasje is gegroeid’. Daarom laten de eigenaren in dezelfde sfeer en stijl met duurzame materialen een heel nieuw restaurant bouwen door bouwbedrijf Van Pijkeren. Dit restaurant komt naast de bestaande Auberge en krijgt een open kookgedeelte, waardoor de gasten zicht hebben op de bereiding van hun diner door de chef-kok met zijn team.

‘Door deze uitbreiding kunnen we de Auberge ook gebruiken voor gezelschappen die een intieme setting prefereren of voor kleine feesten tot 60 personen’ aldus Lianne Buitenhuis. Tijdens de nieuwbouw blijft iedereen van harte welkom voor een brunch, lunch of diner in de oude vertrouwde Auberge.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.