Home / archiefcentraal / svd doneert sportkleding

svd doneert sportkleding

Jaarlijks wordt binnen de vereniging de nodige kleding van het tenueplan vervangen. De vrijkomende kleding is vaak nog in goede conditie en weggooien is zonde. Daarom is eind vorig jaar het bruikbare materiaal gesorteerd en verzendgereed gemaakt.

Inmiddels is het materiaal in Suriname aangekomen en afgelopen vrijdag tijdens een groot event verdeeld. Stichting Nacionello Beheer verzameld uit sociaal oogpunt jaarlijks via haar netwerken in Nederland grote hoeveelheden sportkleding in. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met SC Heerenveen, Ado Den Haag en nu dus ook met de Sport Vereniging Dalfsen. De ingezamelde kleding wordt in Suriname beschikbaar gesteld aan de minder bedeelden. Door de donaties van Stichting Nacionello Beheer kunnen zij toch deelnemen aan sportactiviteiten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.