Home / archiefcentraal / succes aco atleten bij de lemelerbergloop

succes aco atleten bij de lemelerbergloop

Vooral Ilse Pullen was zeer succuesvol bij de 5300m, zij kon direct met de kopgroep meekomen en eindigde op de 2e plaats in een schitterende 22.14. Op dezelfde afstand kregen de masters Astrid v. Velden en Giny Dunnewind in hun categorie te maken met sterke concurrentie, beiden fininshten ze in de voorste linies, Asttrid als 1e in 23.15 en Giny als 3e in een 25.47. Net naast de prijzen greep Jan Eikelkamp bij de heren op de 5300m, hij passeerde de finish als 4e in een sterke 222.51. Bij de POLLUX-run in Klazinaveen pakte Marije Dankelman op de 5000m goud, zij scoorde met overmacht een 19.54.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.