Home / Algem / stuwzangers bij vrijwilligersavond hulstkampen

stuwzangers bij vrijwilligersavond hulstkampen

Woonzorgcentrum de Hulstkampen in Nieuwleusen hield donderdagavond 17 november een avond speciaal gewijd aan de vele vrijwilligers waaraan de Stuwzangers uit Vilsters hun bijdrage deden. De zaal was geheel bezet met voor het zorgcentrum de zo belangrijke vrijwilligers. Zij gaven blijk van hun waardering, want de Stuwzangers werden getrakteerd op een staande ovatie.

Het koor uit Vilsteren stond onder leiding van de Heinose dirigent Flip Jonkman. Voor Jannes Kleene – de bekende accordeonist uit Nieuwleusen – was het een thuiswedstrijd. Hij vond het geweldig die spontane bijval en hij merkte terloops op: “Daar doe je het allemaal voor! Natuurlijk geeft het veel voldoening het zelf spelen of zingen in een koor/orkest maar het is uiteraard zeer prettig wanneer ook anderen hiervan kunnen meegenieten.”

Nieuw deze avond was het lied ‘Parel van de Zuidzee’ welke indertijd werd gezongen door Trea Dobbs. De herkenning bleek bij de toehoorders zeer groot. Er werd spontaan meegezongen en herhaaldelijk kwamen de vrijwilligers – zoals gebruikelijk – in de benen. In één der acts werd ook nog de vrouw van Aalt Westerman betrokken, met het lied ‘Meisje ik ben een zeeman.’ De avond bleek zeer succesvol onder de toeschouwers.

Zondagmiddag 4 december, vanaf 14.30 uur, is een optreden bij Partycentrum ‘Het Boskamp’ aan de Sterrebosweg 2 in de Gemeente Dalfsen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.