Home / archiefcentraal / stokvisdennenrijders zijn overal

stokvisdennenrijders zijn overal

In Groningen behaalde Chantal van Marle flink wat punten voor de Noord-Oost competitie marathon door 6de te worden. Eerder al behaalde ze twee zeer fraaie eerste plaatsen bij de Leisure World Regiocompetitie. C-junior Loes Adegeest was uitgenodigd voor een selectiewedstrijd op de Uithof in Den Haag. Zij eindigde helaas niet hoog genoeg voor de landenwedstrijd in Berlijn.

Op diezelfde Uithof reden A-junior Sharon Hendriks bij de dames en Hannes Schalkwijk en Rutger ter Laak bij de B-rijders hun rondjes bij de 5de KPN Marathon wedstrijd en presteerden weer prima. Veel pr’s verder bij wedstrijden in Deventer. Bij de supersprint (2×100 en 2×300) laat C-junior Myrett Kootstra weer zien een sprintster te zijn met een pr van 12.99 op de 100 meter en B-junior Tessa Lucas zet een fraai pr van 29.14 neer op de 300 meter.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.