Home / archiefcentraal / spannend duel dommerdieck en blauw zwart

spannend duel dommerdieck en blauw zwart

Blauw Zwart kwam terug tot 3-2. Agnes Krul schoot weer raak 4-2. Blauw Zwart kwam gelijk 4-4 , maar twee strafworpen benut door Blauw Zwart bracht de stand op 4-6. d ’Ommerdieck zette goede aanvallen op en scoorde viermaal op rij . Weer een voorsprong van twee doelpunten.8-6. Blauw Zwart zorgde voor een gelijke ruststand 8-8.

In de tweede helft kwam Susan Mulder in het veld voor Gerja Krul. Blauw Zwart wist eerst te scoren, maar Martin Alteveer maakte de stand gelijk 9-9. Een strafworp benut door Blauw Zwart zorgde voor 9-10. Maar gelijk daarna schoot Miranda Huzen een strafworp raak en de stand was weer gelijk 10-10. Martin Alteveer bracht d’ Ommerdieck op voorsprong 11-10. Deze stand bleef lang op het scorebord staan. Helaas ging daarna Stefan van Veldhuizen door zijn enkel en kwam junior Gerjan Eleveld in het veld.

Blauw Zwart schoot weer raak en de stand was weer gelijk 11-11. Weer een goede opzet van de aanval, waardoor Miranda Huzen de stand op 12-11 kon brengen. Nu wist Blauw Zwart uit te lopen tot 12-14. Robert Batterink wist nog raak te schieten, maar de tijd was tekort. De eindstand was 13-15.

Doelpuntenmakers Miranda Huzen 4x, Martin Alteveer 3x, Robert Batterink 2x, Agnes Krul 2x en Gerja Krul 2x. Zaterdag 19 november speelt d’Ommerdieck in Lochem tegen ’t Overschotje. Aanvang 15.15 uur.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.