sp bedankt haar steunbetuigers

Volgens de SP verdienen deze mensen steun in de strijd om aan het werk te blijven. “Gelukkig zet de gemeente zich ook hier voor in. Op maandag 14 november spreekt de raad uit over dit belangrijke item. De inwoners van Dalfsen hebben zich het lot van de medemens aangetrokken. Meer dan 500 Dalfser handschoenen met handtekening hangen aan de landelijke waslijn. Een geweldig resultaat. De SP Dalfsen in oprichting zegt tegen iedereen: Bedankt!”

Iedereen die sympathie om wil zetten in een lidmaatschap. Meld je aan via www.sp.nl, en kies voor de optie: aanmelden. Met genoeg steun kan de SP meedoen aan de gemeenteraadsverkiezing in 2014.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.