soli deo gloria tekent voor zevende editie

Diverse koren en solisten geven samen met het orkest van organiserende muziekvereniging Soli Deo Gloria een concert, waarbij verschillende muziekstijlen variërend van rock en classic tot hits de revue passeren. Op vrijdag 11 november wordt de jeugdeditie van de Ommer Music Happening gehouden. Jonge solisten, onder andere Jannick Hekman, Sophie Klekamp, kinderkoor “De SoliKids”, streetdance groep OKK en natuurlijk het B-orkest van Soli Deo Gloria zullen zich op vrijdag 11 november presenteren. Als de rook van de vrijdagavond is opgetrokken, wordt het podium zaterdag in bezit genomen door de ‘oudere’ jeugd van Ommen, waarbij onder andere Simone Hekman, Nienke de Groot, Reza Ranjazmay, Intermezzo, het Ommer Mannenkoor, kinderkoor “De SoliKids” en het A-orkest van Soli Deo Gloria de sterren van de hemel zullen spelen en zingen. Soli Deo Gloria wordt gesteund door Rabobank, VSB-fonds, Gemeente Ommen, OCB bouw, Boeve Afbouw en DeGe en Univé.

Het concert op vrijdagavond begint 19.30 uur en kaarten kosten 7,50 euro. Zaterdag begint de happening om 20.00 en is de toegangsprijs € 12,50 in de voorverkoop. Kaarten zijn te verkrijgen bij Schildersbedrijf van Elburg, of te bestellen via omh@sdgommen.nl. Meer info: www.sdgommen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.