smon biedt programma omgaan met geld

Tijdens de landelijke week van het geld, hield de SMON, in samenwerking met het Agnieten College, de theatervoorstelling “Uitv€rkocht”. Een interactieve voorstelling uitgevoerd door KlasseKunst, die bijdraagt aan een betere financiële bewustwording van jongeren. De voorstelling werd aangeboden aan alle leerlingen van de 2e en 3e klas.

Aansluitend op de voorstelling kunnen leerlingen zich inschrijven voor het lespakket ‘Omgaan met geld’. Het lespakket, bestaande uit acht lessen over (zak)geld, schulden, sparen, mobieltjes etc, wordt vanaf volgende week door Mevr. A. Kampherbeek van de SMON aangeboden op school. De komende maand wordt ook in jongerencentrum Time Out (Kon. Julianalaan 10, Nieuwleusen) aandacht besteedt aan het thema.

De SMON ondersteunt jongeren van 12 t/m 23 jaar met hulpvragen, ook op financieel gebied. Heb je schulden of kom je elke maand net niet uit met je geld? Neem contact op met een van de jongerenwerkers voor tips en adviezen of een goed gesprek. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 0529-482121 of via e-mail: anniek@smon.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.