Home / archiefcentraal / sinterklaas als kinderoppas in ommen

sinterklaas als kinderoppas in ommen

Sinterklaas heeft midden in Ommen zijn eigen tijdelijke slaapkamer gekregen. Achter de Kerk op het Kerkplein kunnen kinderen gratis komen knutselen, kleuren en kadootjes leren inpakken met echte inpakpieten. Ook worden er workshops Pepernoten bakken en marsepeinen figuren maken georganiseerd. Vanaf aanstaande Zaterdag is de Slaapkamer van Sinterklaas elke zaterdag geopend tussen 14:00 en 16:00 uur en natuurlijk gratis te bezoeken. Ouders kunnen dit jaar voor het eerst hun kinderen ook even achterlaten bij de Sint, zodat zij zelf even boodschappen kunnen doen. Groepen en scholen kunnen op afspraak aan sinterklaasworkshops deelnemen, via email: info@hartjeommen.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.