scholieren dol op politie

Bijna 100 leerlingen van scholen voor voortgezet onderwijs in Noordoost-Overijssel willen iets weten over het werken bij de politie. Zij hebben zich met zo’n duizend medescholieren aangemeld voor de Beroepenmanifestatie 2012, die dinsdag 8 november wordt gehouden in het gebouw van het Vechtdal College in Hardenberg. De manifestatie is georganiseerd door de decanen van vo-scholen in Hardenberg, Dedemsvaart en Ommen.

Meer dan 80 voorlichters vertellen tussen 19.00 uur en 21.30 uur over het beroep dat zij uitoefenen, variërend van architect tot verpleegkundige en van drogist tot hovenier. De grote aandacht voor werken bij de politie wordt nog overtroffen door de belangstelling voor het beroep van medewerker kinderopvang. Andere beroepen waar veel leerlingen interesse voor hebben is grafisch ontwerper, binnenhuisarchitect, leraar basisschool en werken bij de landmacht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.