Home / archiefcentraal / saxenburgh groep ontvangt ipads

saxenburgh groep ontvangt ipads

“Wij wilden de giften teruggeven aan de bevolking. We hebben ons verspreidingsgebied als uitgangspunt genomen en gezocht naar een goed doel met eenzelfde verzorgingsgebied. Wij kwamen toen al snel uit op de Saxenburgh Groep, zorgaanbieder in deze regio”, aldus Margret Ticheler. Weekblad De Toren verschijnt in een oplage van 52.000 stuks wekelijks in de gemeente Hardenberg, Coevorden, Ommen, Vroomshoop, Den Ham en Westerhaar. Dit zijn in grote lijnen ook de gebieden waar de Saxenburgh Groep actief is.

Pauline Terwijn beaamde, dat via deze techniek de buitenwereld naar binnengebracht kan worden, zoals Margret Ticheler omschreef. “Als je noodgedwongen een tijdje in het ziekenhuis moet verblijven, dan is het fijn om bijvoorbeeld via skype of social media in contact te kunnen blijven met het thuisfront. Dat heeft een toegevoegde waarde voor het welzijn van de patiënt.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.