rotvis of rotvos

Rotvis of Rotvos? Groot was de schrik bij bestuursleden en vrijwilligers van Natuur- en Milieuvereniging De Vechtstreek toen afgelopen weekeinde op de elektronische informatieborden bij de toegangswegen naar het centrum van Ommen per vergissing de tekst ‘DO. 17 NOV. 20.00 UUR IN CARROUSEL FILM ‘ROTVIS’ + NABESCHOUWING INFO VVV OMMEN’ te lezen stond.

“Let nu maar eens op die borden, beste binnenkomers van Ommen, er staat zo nu en dan heus wel eens iets om te lachen op als u voor rood staat te wachten!” verzoekt Jaap van Dort van de vereniging. “Aangezien bestuur en leden van de Natuur- en Milieuvereniging De Vechtstreek vanzelfsprekend niemand voor rotte vis willen uitmaken en alle belangstellenden voor de docufilm “ROTVOS” op 17 november al helemaal geen rotte vis willen verkopen, maar een werkelijk prachtige natuurfilm over het leven van de vos, het grootste roofdier van Nederland, is deze fout snel rechtgezet. Eigenlijk konden de VVV en De Vechtstreek Natuurvereniging er achteraf best wel om lachen, maar wie goed opgelet heeft, zal de tekst in het weekeinde en de hele maandag hebben kunnen zien op de overigens prachtige en duidelijke borden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.