Home / archiefcentraal / puppillen f4 lemelerveld kampioen

puppillen f4 lemelerveld kampioen

114 doelpunten voor en 8 tegen kon het haast niet meer mis gaan. De laatste wedstrijd voor de winterstop werd op zaterdag 26 november gespeeld in Heeten waar de groep won met 2-8. Een sportieve pot met mooi voetbal en veel toeschouwers. Aansluitend werd een geweldig kampioensfeest gevierd met bloemen, taart, kinderchampagne, een kampioensfoto en een mooi T-shirt met opdruk. Na een rondgang door Lemelerveld, werd de dag afgesloten in de kantine met frisdrank en patat.

Lees ook

FC Ommen probleemloos langs BSVV

OMMEN – Een nadere kennismaking met BSVV werd de lokale voetballiefhebber onthouden. Geen toeschouwers bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.