Home / archiefcentraal / proef de pure provincie

proef de pure provincie

Onder het motto Proef de Pure Provincie presenteren de toeristische regio’s van Overijssel zich van 15 tot en met 19 november gezamenlijk op de Zenith 50Plus-beurs in Brussel. Twente, Salland, Vechtdal Overijssel, IJsseldelta en WaterReijk Weerribben Wieden en Hanzesteden aan de IJssel laten er in het Holland-paviljoen de grote diversiteit van hun aanbod zien. In een speciaal ontworpen beursstand tonen de Overijsselse regio’s zich er samenhangend én onderscheidend, ieder vanuit de eigen ‘look and feel’.

Het Vechtdal staat op de Zenith 50Plus-beurs met acties omtrent het Wandelnetwerk Vechtdal en het Vechtdalpad. Daarnaast wordt iedere bezoeker enthousiast voorzien van informatie over verblijfmogelijkheden en dagrecreatie in het gebied. De stand van het Vechtdal wordt bemand door regionale ondernemers.

Genieten van het goede leven is wat Proef de Pure Provincie wil laten zien. Proef de Pure Provincie is als à la carte eten in een goed restaurant: een ruime keuze voor iedere smaak en elke portemonnee. Op Zenith is dat ook echt te proeven. Zo geven topkoks uit de regio’s vanaf een speciaal kookplein dagelijks culinaire demonstraties en kunnen de liefhebbers kennismaken met de regionale streekproducten. Ook is er een prijsvraag en ontvangt iedere bezoeker van de Proef de Pure Provincie-stand gratis smaakfietsroutes. Ze vormen een uitnodiging om ook daadwerkelijk de sfeer van de regio te komen proeven.

Behalve gezamenlijke deelname aan de Zenith 50Plus-beurs bestaat de promotiecampagne Proef de Pure Provincie in Vlaanderen uit ondersteunende publiciteit in de Vlaamse media en een online presentaties op www.proefdepureprovincie.nl

Proef de Pure Provincie is een samenwerking van het Twents Bureau voor Toerisme (TBT), Sallands Bureau voor Toerisme (SBT), RBT Vechtdal-IJsseldelta, Bureau Hanzesteden en het Gelders Overijssels Bureau voor Toerisme (GOBT) met steun van de Provincie Overijssel.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.