Home / archiefcentraal / prijswinnaars speurspel sinterklaas ommen

prijswinnaars speurspel sinterklaas ommen

Uit de grote stapel goede inzendingen heeft de Sint drie kaarten getrokken, deze kinderen werden door zwarte piet bezocht om de prijzen uit te rijken. De winnaars van zaterdag 19 november waren: De kinderen van familie Kwakkel, zij wonnen de junior editie van het spel Party&Co. Na rijkelijk met de pepernootzak te zijn rond geweest gingen de pieten naar Nynke van de Vinne. Zij kreeg een naildesignerset. Ook hier werden de aanwezige kinderen overladen met pepernoten, de laatste rit ging naar Floor Veurink, hier werd een prachtige pop gebracht. Zaterdag 26 november is er een nieuw spel te spelen in de stad, deelnamekaarten zijn af te halen tussen 14.00 en 16.00 in de slaapkamer van Sinterklaas.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.