Home / archiefcentraal / prachtige prestaties schaatsster loes adegeest

prachtige prestaties schaatsster loes adegeest

Op twee keer de 500 en twee keer de 1000 meter, en in het overall klassement behaalde Loes de tweede plaats, met een fraai persoonlijk record van 44.16 op de soms verguisde, maar soms ook heel snelle Scheg in Deventer. Dit is, volgens de woordvoerder van de Stokvisdennen, een mooie opsteker na een wat moeizame start van het seizoen door problemen met inspanningsastma.

Bij de pupillenwedstrijd van zaterdag werden er ook nog eens 32 pr’s gereden door 25 pupille. A-pupil Justin Brehler dook onder de 37 seconden op de 300 meter en wordt daardoor een klasse 3 rijder, net als E-pupil Joep Wennemars die zijn eigen clubrecord op de 300 meter weer verbeterde. Stan van Nes werd klasse 4 met zijn 14.95 op de 100. F-pupil Bo Meijer en D-pupil Robbin Besten zetten mooie 100-metertijden neer bij hun eerste wedstrijd, met respectievelijk 19.63 en 16.85. A-pupillen Anke Breunis en Bram van den Broek waren weer goed op dreef; zij haalden grote happen van hun records op de 100 en 700 meter af.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.