Home / archiefcentraal / persoonlijke schaatsrecords stokvisdennen

persoonlijke schaatsrecords stokvisdennen

Vele Stokvisdennenrijders stonden het weekeinde van 5 en 6 november op het ijs. In Thialf, bij het NK afstanden, werden Sophie Nijman en Freddy Wennemars respectievelijk 8ste en 18de op de 500 meter. Sophie eindigde daarnaast op de 1000 meter op de 14de plaats.

Bij de clubwedstrijd haalde C2-junior Bart Hulst verreweg het meest van zijn persoonlijke records af. Zijn nieuwe tijd van 49.69 op de 500 meter is bijna 10 seconden sneller dan vorig jaar, maar de klapper kwam op de 1000 m; hierop verbeterde hij zichzelf met meer dan een halve minuut.

E-pupil Joep Wennemars deed ook weer van zich spreken door zijn eigen clubrecord op de 300 meter scherper te stellen tot 37.12. Andere opvallende verbeteringen op de 300 meter kwamen op naam van D-pupil Ilse Hofstee met 48.55 (-6 seonden), E-pupil Niels Meijer met 42.22 en B-pupil Jelle Bootsveld met 38.03. A-pupil Stijn Hulst verbeterde zijn 500-m-tijd tot 49.96. Nieuw lid en A-pupil Bram van den Broek verbeterde meteen zowel zijn 300 als 500 meter met bijna 2 seconden.

Verder reden persoonlijke records: E-pupil Mees Hulst, C-pupillen Eva Eghuizen, Michelle de Weerd en Maxim van Marle, B-pupillen Sjoerd Plat en Mart Koggel, A-pupillen Anouk Alberts, Laura Aalbers en Justin Brehler en C-junioren Rianne Aalbers en Myrett Kootstra.

Lees ook

Sportclub Lemele laat rode lantaarn achter in Rijssen

RIJSSEN – Op de Koerbelt in Rijssen mocht sportclub Lemele de nare afdronk van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.