Home / archiefcentraal / ozc en nieuwleusen doen goede zaken

ozc en nieuwleusen doen goede zaken

Nieuwleusen heeft de smaak te pakken. Na de eerste overwinning van vorige week werd er zaterdag met 1-4 gewonnen van Oranje Nassau uit Almelo. Coach Hans Roeland ziet dan ook uit naar de derby volgende week tegen collega Jeroen Booijink van OZC dat thuis met 4-0 van SVVN uit Nijverdal won. ,, We hebben volgende week na afloop een etentje, dus ik ben benieuwd wie dan het hoogste woord heeft. Vandaag hebben we heel goed gespeeld dus ik ga met vertrouwen naar Nieuwleusen toe”, aldus Jeroen Booijink. ASC’62 had een mindere dag. Het gaf de 0-1 ruststand uit handen. ,, We hadden er meer moeten maken, maar ze hebben hard gewerkt. Ik vond het een onterechte nederlaag”, volgens trainer Freddy Smit. Mariënberg ging thuis onderuit tegen SVV’56 met 0-1. Met veel inzet wist SVV’56 de overwinning uit het vuur te slepen en kom Mariënberg geen gaatje in de defensie vinden. Lemele ging met 5-1 onderuit bij Kloosterhaar, waar de 15 jarige Derian Reinders weer een hoofdrol speelde. Henri ten Kley moest na een uur met een rode kaart vertrekken.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.