ovc21 pakt de kop positie

Door een duidelijke 5-1 zege op Nieuw Heeten is OVC’21 de nieuwe koploper in de vijfde klasse H. Nick Zandman had er zin in, want hij scoorde er drie terwijl Nico en Koen Daman de andere twee treffers voor hun rekening namen. USV heeft twee punten minder, maar kan volgend weekend de kop positie weer over nemen als het de 2-0 voorsprong tegen SDOL in het restant van 35 minuten niet meer weg geeft. Vandaag bleef het in Broekland 0-0, waar beide teams weinig mee opschoten in de mist. Bij Hoonhorst tegen SDOL stond het bij rust 1-3. Hans Antonissen moest een donderspeech houden om het team wakker te schudden, al lukte dat eerst niet want het werd nog 1-4. Daarna begon het te draaien en vlak voor tijd werd het zelfs 4-4 in deze rare wedstrijd. Jasper Beltman maakte er drie, waarvan ook de gelijkmaker. ,, Het was dik verdiend, vooral na rust. Er had zelf wel meer in gezeten, want SDOL had na rust niks meer te vertellen”, aldus de correspondent van Hoonhorst. Over twee weken op sportpark het Westbroek de topper OVC’21 tegen USV. De eerste wedstrijd ging de zege naar de Ommenaren, die de laatste tijd makkelijk weten te scoren. Het doelsaldo is ook duidelijk in het voordeel van de OVCérs die met 37-12, de Nieuwleusenaren met 23-13 ruim de loef afsteken. We zullen het over twee weken zien. Stand nu OVC’21 10-22, USV 9-20, Holten 10-20. Vilsteren boekte weer eens een zege door met 1-2 in Manderveen te winnen. Henri Tuin en Wouter Mars wisten het doel namens Vilsteren te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.