Home / archiefcentraal / optreden french connection

optreden french connection

Veelzijdig, met een zeer breed repertoire, akoestisch of versterkt, op de achtergrond of in de spotlights: er zijn weinig gelegenheden waar het trio French Connection (3 stemmen, 2 gitaren en 1 contrabas) niet op zijn plaats is. Daarom mag dit trio niet in de JazzClub Hardenberg ontbreken.

Het repertoire van French Connection laat zich moeilijk onder een noemer vangen. Het geoefende oor ontwaart een kleine dertig genres (acht decennia muziek uit vele werelddelen). Een minder geoefend oor geniet gewoon van de eigen stijl van het trio en de onvervalste swing. French Connection speelt gypsy-jazz, dixieband, ballads, rythm & blues, jump & jive, rock & roll, twist, belcanto, samba, merengue, tralalando, mambo, calypso, pop, soul, funk, ska, country, foxtrot, tango, wals, jazzwals, Engelse wals.

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.