open dag scouting ommen

Scoutinggroep Van Pallandt in Ommen houdt zaterdag 26 november Open Dag. Bij scouting doe je allemaal leuke dingen en leer je samenwerken met anderen. Scouting is bedoeld voor kinderen op lagere school leeftijd, maar ook voor kinderen die op het voortgezet onderwijs zitten. Iedereen die nieuwsgierig is, is van harte welkom op het scoutingterrein achter Het Laar, tegenover de ijsbaan in Ommen.

De opendag is van12.00 uur tot 16.00 uur. Er is een kampvuur en een familieschommel en je kunt worstjes roosteren, met een de kabelbaan uit een boom naar beneden roetsjen en nog veel meer. Ben je nieuwsgierig of wil je gewoon lekker even meedoen, kom dan langs. www.vanpallandt.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.